Què és un port?, al programa Catakrac de BTV

2013-02-18 12:12

Un total de 40 alumnes de l’Escola Alexandre Galí de la Barceloneta han estat protagonistes del reportatge que el programa CataKrac de Btv ha gravat amb motiu de la visita del centre educatiu al Consorci El Far. Durant l’activitat, els nois i noies han navegat per les aigües del Port de Barcelona a bord del llagut Far de Formentera, participant en el programa d’activitats pedagògiques Entorn del mar, que el Consorci El far ofereix als centres educatius.
 
Els alumnes de 1r de primària de l’Escola Alexandre Galí han participat en una de les activitats que el Consorci El Far dedica a conèixer el Port de Barcelona. Durant l’activitat, les càmeres de Btv van ser testimoni de com els alumnes han pogut conèixer de primera ma l’activitat que hi ha al Port de Barcelona, quins són els principals vaixells que hi arriben i què transporten.
 
Els nois i noies han coincidit en que l’oportunitat de veure el Port de Barcelona de prop, juntament amb la possibilitat de fer de “patrons” a bord del Far de Formentera ha estat una gran experiència, on han gaudit i après molt.
 
L’activitat "Què és un port?" forma part del conjunt de 13 activitats educatives del programa "Entorn del mar" que des fa 20 anys el Consorci El Far ofereix al centres educatius per apropar la cultura del mar i els valors que aquest aporta als nostres infants i joves.
Aquestes activitats estan adaptades als diferents nivells educatius i s'estructuren en 4 blocs temàtics:
 
    L'activitat comercial marítima
    El medi natural
    La cultura i el patrimoni marítim
    La navegació
 
Podeu veure el video aquí