Les nostres maletes pedagògiques ja són als CRPS

2012-10-29 17:52

El Consorci El Far ofereix a la comunitat educativa dues caixes didàctiques per poder treballar, d'una forma oberta i adaptable, diferents aspectes del medi marí des de l'aula del centre educatiu. Posem a la disposició dels docents dues caixes didàctiques adreçades als alumnes d'educació infantil i primer cicle de primària i una per a 3r cicle d'educació primària i educació secundària obligatòria.
 

Habitants del mar
Amb aquesta caixa didàctica proposem conèixer les característiques i comportament d’alguns animals marins, on viuen, com s’alimenten, com es relacionen; conèixer algunes de les adaptacions dels organismes al medi marí, tot això a través d’un conte, titelles i de diferents materials amb els que poder observar, tocar i aprendre.

  • Etapa educativa: educació infantil i primer cicle d’educació primària.
  • Préstec: gratuït.
  • On la podeu trobar: CRP Gràcia i CRP Eixample (Barcelona)

 

Investiguem el plàncton del mar
Amb aquesta caixa didàctica proposem conèixer la importància del plàncton dins dels ecosistemes marins; identificar, caracteritzar i interpretar els trets comuns i diferenciadors dels individus del plàncton; conèixer les tècniques de captura del plàncton i entendre la sensibilitat del plàncton davant la contaminació. Observar de forma directa, utilitzant lupa binocular i/o microscopi, les diferències morfològiques del plàncton; identificar i classificar els organismes estudiats.

  • Etapa educativa: cicle superior d’educació primària i educació secundària.
  • Préstec: gratuït.
  • On la podeu trobar: CEDEC