Presentació del Programa educatiu de la Barcelona Wolrd Race 2014-15 al Cosmocaixa

2013-06-26 09:45

El Consorci El Far estarà present el proper 1 de juliol a la mostra d’entitats que organitza el Consell de Coordinació Pedagògica (CCP) de l’Ajuntament de Barcelona al Cosmocaixa. L’entitat presentarà el programa d’activitats pedagògiques Entorn del mar 2013-14 i el programa educatiu de la Barcelona World Race, la regata de volta al món que sortirà de Barcelona el 31 de desembre de 2014.

Els docents tindran l’oportunitat de conèixer de primera mà el programa educatiu  desenvolupat el Consorci El Far. Aquest programa recull un total de 13 activitats que permeten als nois i noies dels diferents nivells educatius conèixer l’activitat comercial marítima del Port de Barcelona, els ecosistemes marins mediterranis i el món de la navegació tradicional. 

Enguany però, a novetat serà la presentació de la nova edició del programa educatiu de la Barcelona World Race que es durà a terme el curs 2014-15. Tot i que aquest no es posarà en marxa fins el curs 2014-15, aquest curs es duran a termes nombroses accions de formació adreçades al professorat. Aquesta formació compta amb el reconeixement del Consorci d’Educació de Barcelona i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. 

La presentació de totes dues propostes es fa en el marc de la Presentació del Programa d'Activitats Escolars (PAE) que agrupa a més 3000 activitats ofertes per més 150 entitats de la ciutat. En aquesta ocasió, la jornada proposa a més a més endinsar-se en la relació que hi ha entre l'art i la ciència, i fer un petit homenatge a l'Albert Einstein en el 90 aniversari de la seva visita a Barcelona. 

Entreu a l'enllaç per conèixer el programa on trobareu el formulari d'inscripció.

Us esperem!