Maletes pedagògiques del Consorci El Far als centres de recursos de Nou Barris i Sants

2013-10-29 13:19

Les maletes pedagògiques “Habitants del mar” que el Consorci El Far ofereix a la comunitat educativa ja es poden trobar als centres de recursos CRP Nou Barris i CRP Sants.

Aquesta maleta està adreçada al públic d'educació infantil i primer cicle de primària permet conèixer les característiques i comportament d’alguns animals marins, on viuen, com s’alimenten, com es relacionen; conèixer algunes de les adaptacions dels organismes al medi marí, tot això a través d’un conte, titelles i de diferents mateirals amb els que poder observar, tocar i aprendre.

Per l’alumnat de cicle superior de primària i l’ESO hi ha la maleta pedagògica “Investiguem el plàncton”. Amb aquesta caixa didàctica es proposa conèixer la importància del plàncton dins dels ecosistemes marins; identificar, caracteritzar i interpretar els trets comuns i diferenciadors dels individus del plàncton; conèixer les tècniques de captura del plàncton i entendre la sensibilitat del plàncton davant la contaminació. Aquesta maleta esta disponible al CDEC.