Els docents coneixen el programa d’activitats pedagògiques Entorn al mar 2014-15

2014-09-08 12:12

El proper dia 4 d’octubre es presenta al professorat el programa educatiu Entorn al mar amb les noves propostes que incorpora per al curs 2014-15. L’acte tindrà una primera part a l’edifici seu on els docents es familiaritzaran amb el conjunt d’activitats que presenta aquest programa, i una segona part on gaudiran de l’experiència de navegar a bord de la goleta Far Barcelona.

 

La comunitat educativa té l’oportunitat de conèixer les activitats que es presenten per al nou curs escolar, les quals permeten apropar a l’alumnat dels diferents nivells educatius a diversos temes relacionats amb el mar. En aquesta ocasió però, els mestres i el professorat no només podran conèixer les diferents activitats relacionades amb l’activitat comercial marítima, el medi natural, cultura i patrimoni i navegació, sinó que podran aprofitar per conèixer a fons el programa educatiu de la Barcelona World Race, la regata de volta al món que sortirà de la ciutat el proper 31 de desembre.

 

Seguint la Barcelona World Race

Durant aproximadament els cent dies que dura la regata, podreu treballar a l’aula continguts relacionats amb el currículum escolar però, d’una manera ben diferent: a través d’un esdeveniment que té lloc en temps real, amb una metodologia d'ensenyament-aprenentatge pròpia, i amb el suport tècnic i docent de l’equip educatiu del Consorci El Far.

El programa educatiu Seguint la Barcelona World Race proposa diferents activitats i es faciliten materials pedagògics per treballar des de l’aula i col•laborar en xarxa amb altres centres educatius.

 

 

Acte: Presentació programa Entorn al mar 2013-14

Dia: 4 d’octubre

Hora: 10:30 hores

 edifici seu Consorci El Far

         Escar, 6-8, 08039 Barcelona

 

Cal inscripció prèvia a reserves.educatius@consorcielfar.org o trucant al telèfon 93 224 19 54