Comença la 2a edició de l’activitat “Apropa’t al litoral”

2013-11-11 10:05

Arrenca la segona edició de l’activitat Apropa’t al litoral, activitat emmarcada en el projecte educatiu de la regata Barcelona World Race que proposa investigar la qualitat de les platges de Barcelona, escenari de sortida i arribada de la regata. 

 

Des de la Fundació Navegació Oceànica Barcelona (FNOB) i el Consorci El Far, amb la col·laboració de l'Agenda 21 


Escolar i l'Ajuntament de Barcelona, pensem que aquesta regata constitueix una bona eina per transmetre coneixements i valors vinculats al mar. 

 

Amb aquesta activitat, volem fer reflexionar sobre la importància del nostre comportament respecte el medi i la problemàtica dels residus sòlids i microplàstics al nostre litoral. També es vol fomentar el treball col·laboratiu en línia entre els altres centres participants. 

 

Per a aquesta activitat, posem a la vostra disposició la guia del docent, on us explicarà tot el funcionament de l’activitat, i el quadern de camp, que són tot un seguit de fitxes educatives perquè els alumnes puguin treballar-les. Hi ha fitxes per realitzar a l’escola i altre

s per resoldre-les a la platja, ja que es proposa fer dues sortides a la platja (temporada baixa i mitja), tot i que cada escola podrà fer les fitxes que consideri oportunes. A més, disposeu d'una bossa de préstec amb diversos materials per fer les observacions a la platja. 

L’Apropa’t al litoral, està pensat per cicle superior d’Educació Primària i ESO. 

 

Més informació